FarahAdibaAzlan's

Archive for the ‘talk&talk’ Category

Someday you will realize how much you cared about her
And how amazing she really was
And when that day comes
She will be walking with the guy who already knew

So, start appreciating the ones that you love. 🙂

Source: Tumblr

Advertisements

helo helo
hari ni, hari paling letih
tiap detik terasa sungguh lama
berapa kali tertido dlm kereta
kesian farhan (cousin), dia drive,
so dia x dapat tido.

kami bangun seawal 3.30pg

sbb kena hantar ayah kat airport

dia keja hari ni, so kena blk KL

flight pukul 6.40pg

sampai KL ayah terus ke ofis

kesian ayah, 9.30 meeting plk

balik dari airport, dlm pukul 11 tghr,

kena plk hantar dan teman wan (nenek) gi ukur tanah

 

panas. satu perkataan shj sudah cukup

utk membayangkan keadaan di sana

warghhhhhhhhhhh! panas gila! letih!

balik drpd tempat panas yg amat tu,

kena pulak gi tanah merah (kat stesen KTM)

45 mins away from my place dowh

sbb nak jual tiket farhan, x jadik blk KL hari ni

balik sama2 dgn saya 27hb nanti la plk

pfffttt, ada lagi, ada lagi…

balik dr tanah merah, kena gi super market plak

beli keperluan kucing2 kt rumah atuk n wan tu

kucing x macam banyak gile plk

tp yg best, aku tido je dlm keta,

mama n farhan je yg turun beli (bertuah punyaudak)

ha! ada lagi, wan kata nak ajak gi balik kt tanah dia plk ni

warghhh! jauh satu hal, lama satu hal lagi, busuk (bau tahi lembu) satu hal

ala, pendek kata, banyak hal la sebenarnya!

phew.. nasib badan.

 

 

 


ye, ye saya sgt gemuk skrg

panas kan farhan?

itu la wan sayaaaaaa!

sms: weh, kau ada snow delivery tak? -___-“

..HAHA, itu sahaja utk hari ini. kot.
..farahadibaazlan


Big Baby ;)

I don't really care about what people think of me. Seriously peeps, get a life, rather than wasting your time talking shiz about me. You're just making me more famous ;)

enter :)

counting days

September 2017
M T W T F S S
« Dec    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Tweet Tweet!

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.