FarahAdibaAzlan's

Hari Yang Panjang!

Posted on: May 25, 2009

helo helo
hari ni, hari paling letih
tiap detik terasa sungguh lama
berapa kali tertido dlm kereta
kesian farhan (cousin), dia drive,
so dia x dapat tido.

kami bangun seawal 3.30pg

sbb kena hantar ayah kat airport

dia keja hari ni, so kena blk KL

flight pukul 6.40pg

sampai KL ayah terus ke ofis

kesian ayah, 9.30 meeting plk

balik dari airport, dlm pukul 11 tghr,

kena plk hantar dan teman wan (nenek) gi ukur tanah

 

panas. satu perkataan shj sudah cukup

utk membayangkan keadaan di sana

warghhhhhhhhhhh! panas gila! letih!

balik drpd tempat panas yg amat tu,

kena pulak gi tanah merah (kat stesen KTM)

45 mins away from my place dowh

sbb nak jual tiket farhan, x jadik blk KL hari ni

balik sama2 dgn saya 27hb nanti la plk

pfffttt, ada lagi, ada lagi…

balik dr tanah merah, kena gi super market plak

beli keperluan kucing2 kt rumah atuk n wan tu

kucing x macam banyak gile plk

tp yg best, aku tido je dlm keta,

mama n farhan je yg turun beli (bertuah punyaudak)

ha! ada lagi, wan kata nak ajak gi balik kt tanah dia plk ni

warghhh! jauh satu hal, lama satu hal lagi, busuk (bau tahi lembu) satu hal

ala, pendek kata, banyak hal la sebenarnya!

phew.. nasib badan.

 

 

 


ye, ye saya sgt gemuk skrg

panas kan farhan?

itu la wan sayaaaaaa!

sms: weh, kau ada snow delivery tak? -___-“

..HAHA, itu sahaja utk hari ini. kot.
..farahadibaazlan

Advertisements

5 Responses to "Hari Yang Panjang!"

baca pun dh penat.. haha. g kedai urut. tak pun jumpa yat.. dia pandai hal spa spa ni… spa Q :p

anyway, thanks for droping a comment.
keep me posted k… 🙂

ur dad must be so tired utk schedule yg pack!

hmm, nak ajar bass reti la … guitar tu, biasa2 je :p

aaarrghh!!pnt gler hr neh..nak sambung tdo balek!huhuhu!
x sbr nak nek flight.. =p

huhuhuhu patut lah sepi…sudah pindah…
farah oi…lama tak jumpa kan….

it’s good to have ur day packed than doing nothin…ke guane.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Big Baby ;)

I don't really care about what people think of me. Seriously peeps, get a life, rather than wasting your time talking shiz about me. You're just making me more famous ;)

enter :)

counting days

May 2009
M T W T F S S
    Jun »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Tweet Tweet!

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

%d bloggers like this: