FarahAdibaAzlan's

Girl, you’re trying too hard!
Attention seeker.
So not cool.

Get a life.
Stop stealing everything away from me.

Thank you.

Advertisements

I’m deeply in love with this special man. He has brought me to life from a major heart break. Haha sounds so cliche right? But to hell with it. I love him. And I promise that I’ll love him with all my heart. For he will always be my favorite topic to talk about! 🙂

Someday you will realize how much you cared about her
And how amazing she really was
And when that day comes
She will be walking with the guy who already knew

So, start appreciating the ones that you love. 🙂

Source: Tumblr

Weh, seriously ah? Facebook, Twitter, Tumblr, Blogger, WordPress, etc. You see? Banyak gila kot nak kena update. Memang tak lah nak update semuanya sekaligus.

Tengok contoh wordpress aku sudah.Haha. Dah setahun lebih ada kot aku tak bukak? Sorry sorry teehee *sengih nampak gigi*

So now, I’m back loves. Even if no one reads my wordpress, haha, imma keep it updated no matter what. Buat diary layan gak ni. Haha -___-” OhmyGod makin hari makin lame aku ni. Anyhoo, the reason why aku bukak balik wordpress ni sebab dia ada apps for blackberry. Jadi, senang aku nak update. Tak payah tunggu bukak pc or laptop. ALhamdulillah, terima kasih berry hitam ku!

Okay, its already 2.10 AM. I shall go to bed now. Toodles!

hello, sorry.

i have no new photos.

and no interesting life updates.

sigh.

oh but here’s one of my own collection.

thank you. see you again in another entry.

 

sendiri

sendiri

*photo n editing by : farah adiba azlan

helo helo
hari ni, hari paling letih
tiap detik terasa sungguh lama
berapa kali tertido dlm kereta
kesian farhan (cousin), dia drive,
so dia x dapat tido.

kami bangun seawal 3.30pg

sbb kena hantar ayah kat airport

dia keja hari ni, so kena blk KL

flight pukul 6.40pg

sampai KL ayah terus ke ofis

kesian ayah, 9.30 meeting plk

balik dari airport, dlm pukul 11 tghr,

kena plk hantar dan teman wan (nenek) gi ukur tanah

 

panas. satu perkataan shj sudah cukup

utk membayangkan keadaan di sana

warghhhhhhhhhhh! panas gila! letih!

balik drpd tempat panas yg amat tu,

kena pulak gi tanah merah (kat stesen KTM)

45 mins away from my place dowh

sbb nak jual tiket farhan, x jadik blk KL hari ni

balik sama2 dgn saya 27hb nanti la plk

pfffttt, ada lagi, ada lagi…

balik dr tanah merah, kena gi super market plak

beli keperluan kucing2 kt rumah atuk n wan tu

kucing x macam banyak gile plk

tp yg best, aku tido je dlm keta,

mama n farhan je yg turun beli (bertuah punyaudak)

ha! ada lagi, wan kata nak ajak gi balik kt tanah dia plk ni

warghhh! jauh satu hal, lama satu hal lagi, busuk (bau tahi lembu) satu hal

ala, pendek kata, banyak hal la sebenarnya!

phew.. nasib badan.

 

 

 


ye, ye saya sgt gemuk skrg

panas kan farhan?

itu la wan sayaaaaaa!

sms: weh, kau ada snow delivery tak? -___-“

..HAHA, itu sahaja utk hari ini. kot.
..farahadibaazlan







 

Dear readers. These are my two favorite people. Say hi to them. 🙂

Akmal Jusoh and Ahmad Farhan

My bff and my favorite cousin!

 

Big Baby ;)

I don't really care about what people think of me. Seriously peeps, get a life, rather than wasting your time talking shiz about me. You're just making me more famous ;)

enter :)

counting days

December 2017
M T W T F S S
« Dec    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Tweet Tweet!

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.